Liposomale Curosome Curcumine 250 ml 100mg/5ml

€ 33.50
Verzending binnen Nederland altijd gratis

STAPELKORTING

Bij 2 stuks: € 31.83 per stuk
Bij 3 of meer: € 30.15 per stuk
Liposomale Curosome Curcumine 250ml
bevat 100mg curcumine per 5ml

100% Vrij van :
Gluten, zuivel, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen synthetische smaakstoffen, Non GMO, en dierlijke producten,
Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Het gebruik van liposomale curcumine zorgt voor een sterk verbeterde bio-beschikbaarheid van curcumine in het lichaam en is veel hoger dan traditionele orale vormen.
De liposomale curcumine wordt direct in de bloedbaan en naar de cellen getransporteerd.
 
Curcumine is de bekendste actieve stof in kurkuma, maar het is zeker niet het enige werkzame bestanddeel. Naast curcumine zijn er nog tientallen andere stoffen in de geelwortel die verantwoordelijk blijken te zijn voor de werking van kurkuma.
Het gaat om specifieke kurkuma eiwitten, turmerin (een peptide), turmerones (essentiële oliën), sesquiterpenen, polysacchariden en oplosbare voedingsvezels.
 
Deze actieve kurkuma bestanddelen hebben niet alleen zelf een gunstige werking, maar ze bevorderen ook de opname van curcuminoïden in het lichaam.
Het is gebleken dat het gebruik van enkel curcuminoïden effectief is.
Maar wanneer een kurkuma extract wordt gebruikt waarin tevens andere stoffen uit kurkuma aanwezig zijn, was de werking nog aanzienlijk sterker.
 
Dit bijzondere product op basis van liposomen ontwikkeld door Curesupport bevat in tegenstelling tot de gewoonlijke curcumine, dat alleen curcuminoïden bevat, de volledige kurkuma matrix.
Dat houdt in: 50% curcumine en 50% overige actieve kurkuma bestanddelen (de volledige kurkuma matrix).
Dit betekent dat het álle werkzame bestanddelen van kurkuma bevat omdat de gehele curcuma longa plant gebruikt wordt in plaats van alleen de curcuminoïden, vandaar ook de term full spectrum.
Cureit Curcumine is hiermee het enige kurkuma supplement ter wereld met een hoge dosis curcuminoïden plus alle overige actieve bestanddelen.
Cureit Curcumine in de liposomale vorm staat garant voor een betere opname dan alle traditionele pillen of capsules.

Cureit Curcumine:
    - Draagt bij aan de normale werking van de gewrichten
    - Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering
    - Draagt bij aan de normale werking van de leverfunctie
    - Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten
    - Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte
    - Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 
Dosering:
1 tot maximaal 4 maal daags 5 ml met water of sap innemen.
Bevat 100mg curcumine per 5ml
Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd.

Absorptie testresultaat klinische studie:
Test-Results-Scientific-Study-Turmeric-PN.pdf​

Ingrediënten:
Curcumin, Curcuma, Oplosmiddel (Water), Emulgator (Zonnebloemlecithine), Bevochtigingsmiddel (Glycerol), 100% natuurlijke Zoetstof (Xylitol van de Berkenbast, steviablad), Verdikkingsmiddel (Xanthaangom), Conserveermiddel (Kaliumsorbaat), Antioxidant Vitamine E (natuurlijk).

Altijd goed schudden voor gebruik

​Na openen max 2 maanden houdbaar in de koelkast.

De kleur van het een en het andere eenzelfde liposomale product kan variëren.

De kleur van het liposomale Cureit Curcumine product, kan de ene keer lichter of donkerder van kleur zijn dan van eenzelfde liposomale Cureit Curcumine product in een andere fles.
Dit is normaal.
Het kleurverschil komt door de natuurlijke stof lecithine die gebruikt wordt als emulgator bij de totstandkoming van het eindproduct.
De natuur is geen dag hetzelfde. zo ook een natuurproduct niet, wat in deze een kleurverschil in de liposomale Cureit Curcumine kan geven.

Waarschuwing
  • Niet gebruiken als u last heeft van galwegstoornissen of in combinatie met andere middelen die de gal beïnvloeden.
  • Dit product kan de werking van bloed-verdunnende medicatie (antistollingsmiddelen, coumarine derivaten) beïnvloeden.
  • Dit product bevat zoetstoffen.
Belangrijk
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Waarschuwing:
Vanwege de xylitol (9%) in de curcumine is dit product NIET geschikt voor hond of kat.

X

nieuwsbrief

Wilt u alles weten over CBD, CBG en vitamines en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom CBD, CBG en vitamines?
Wilt u geen aanbieding meer missen en profiteren van speciale aanbiedingen voor nieuwsbrief-abonnees van CBDland?
Schrijf u dan hier gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Uw e-mail adres wordt alleen voor onze nieuwsbrief gebruikt en niet aan derde partijen beschikbaar gesteld.