Retourneren en garantie

Retourbeleid

Komt het product niet in de staat aan die u mag verwachten dan raden wij u aan dit kenbaar te maken door rechtstreeks te mailen naar info@cbdland.nl. Met de reden van de klacht en/of van de retour geef alstublieft ook aan of u een nieuw product wenst of het aankoopbedrag terug wilt ontvangen.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourpaket terug zenden:
Voeg een brief met uw naam en uw ordernummer toe.

De retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:

Antwoordnummer 98261
6500VA NIJMEGEN
NEDERLANDConsument Herroepingrecht
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cbdland.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U heeft geen herroepingrecht bij een consumentenkoop betreffende:
Producten die snel kunnen bederven of verouderen, zoals etenswaren met een beperkte houdbaarheidsdatum. De producten niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Dit laatste geldt voor alle producten van CBDland. 

Geen garantie
Verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud vallen niet onder de garantie.

Vervangend product
De aankoopprijs van het vervangende product kan verschillen van de prijs van het oorspronkelijke product; het verschil wordt niet in rekening gebracht of aan u uitbetaald.

Verkopersgarantie
Als verkoper zijn wij wettelijk verplicht om producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen die u als consument mag hebben.

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Deel van het aankoopbedrag vergoed 
Als vervangen niet lukt binnen een redelijke termijn, krijgt u het aankoopbedrag terug.

Het gehele aankoopbedrag vergoed 
Als wij het product niet kunnen vervangen binnen een redelijke termijn, krijgt u het aankoopbedrag terug.

 

X

nieuwsbrief

Wilt u alles weten over CBD, CBG en vitamines en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom CBD, CBG en vitamines?
Wilt u geen aanbieding meer missen en profiteren van speciale aanbiedingen voor nieuwsbrief-abonnees van CBDland?
Schrijf u dan hier gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Uw e-mail adres wordt alleen voor onze nieuwsbrief gebruikt en niet aan derde partijen beschikbaar gesteld.