Liposomale Q10 150ml bevat 200mg Q10 per 5ml

€ 33.50
Tijdelijk uitverkocht
Verzending binnen Nederland altijd gratis

Liposomale coenzyme Q10

100% Vrij van :
Zoetstoffen, gluten, zuivel, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen synthetische smaakstoffen, Non GMO, en dierlijke producten.
Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Het gebruik van liposomale Q10 zorgt voor een sterk verbeterde bio-beschikbaarheid van de Q10 in het lichaam en is veel hoger dan alle andere traditionele orale vormen.
De liposomale Q10 wordt direct in de bloedbaan en naar de cellen getransporteerd.
Door de vloeibare vorm is dit product ook eenvoudig in te nemen en dus zeer geschikt voor personen die moeite hebben met het innemen van tabletten of capsules.

Q10 zorgt in het lichaam voor de energievoorraad en energieverwerking in het lichaam. Q10 heeft alles te maken met de energie in je lichaam. Het is een vitamine-achtige stof die ook als enzym werkt en overal in het lichaam te vinden is. Deze, in olie oplosbare, vitamine-achtige substantie komt voor u de meeste eukaryotische cellen (complexe cellen met een celkern) en dan voornamelijk in de mitochondria; de energiefabriekjes van de cel. 

Q10 is een onmisbaar onderdeel bij het genereren van energie voor het lichaam in de vorm van ATP. 95% van de energie die gevormd wordt voor ons lichaam is afhankelijk van Q10. Het is dan ook niet verwonderlijk dat respectievelijk het hart, de lever en de nieren de hoogste concentraties aan Q10 bevatten. In elke gewone gewone cel in ons lichaam wordt, voor een gezond functioneren van de cel zelf, Q10 aangemaakt. Iedere cel heeft immers energie nodig.

Zoals gezegd maakt het lichaam zelf Q10 aan maar bij het ouder worden, bepaalde aandoeningen, slechte voeding of een hoog verbruik van energie kan er een tekort ontstaan. 

Hartfalen, hoge bloeddruk en pijn op de borst kunnen symptomen zijn van een gebrek aan Q10. Afhankelijk van de reden van een tekort kan een Q10 supplement een welkome en effectieve aanvulling zijn. 

De Liposomale Q10 is ontwikkeld om een optimale opname van deze stof te garanderen en hiermee het beste uit uw Q10 supplement te halen. CureSupport heeft de Q10 namelijk verpakt in liposomen die direct in de bloedbaan en de lichaamscellen worden opgenomen.

Kenmerken:
Zeer hoge opname dankzij de liposomale vorm
Natuurlijk en uiterst zuiver Q10

Co-Enzym Q10 is van onmisbaar belang voor ons lichaam:
- Q10 is noodzakelijk voor het energiemetabolisme en de omzetting van voeding in energie  
  die geschikt is voor het lichaam*
- Q10 ondersteunt de lichaamseigen energieproductie*
- Q10 ondersteunt het behoud van een gezond hart*
- Q10 kan helpen bij het behoud van een gezonde bloeddruk*
- Q10 kan helpen bij gezonde cholesterolwaardes*
- Q10 kan het fysieke uithoudingsvermogen verhogen*
- Q10 kan sportprestaties verhogen bij gezonde personen die onder de maat presteren*
- Q10 kan een gezond mentaal functioneren ondersteunen*
* Dit zijn officiële EFSA claims

Dosering:
1 maal daags 2,5ml tot 5ml 
Direct in de mond doseren of in een glas water of sap.
Na opening gekoeld bewaren. 
Aanbevolen dosering niet overschrijden. 
Altijd goed schudden voor gebruik. 

Samenstelling:
5 ml liposomale Q10 bevat:
200 mg Co-enzym Q10

Ingrediënten:
Water, Co-enzym Q10, Lecithine, glycerol, ethanol<4%, conserveringsmiddel (kaliumsorbaat), antioxidant vitamine E. 
(Dit product bevat fosfatidylcholine afkomstig van non-GMO soja lecithine). 

Allergenen-informatie: bevat non-GMO soja*.
* Allergie voor soja eiwitten in dit product is zeer onwaarschijnlijk dankzij het gebruik van de zeer verfijnde lecithine. Mocht u allergisch zijn voor soja neem dan contact op met uw huisarts voordat u dit product gaat gebruiken.

Belangrijk
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementen-informatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het niet voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

X

nieuwsbrief

Wilt u alles weten over CBD, CBG en vitamines en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom CBD, CBG en vitamines?
Wilt u geen aanbieding meer missen en profiteren van speciale aanbiedingen voor nieuwsbrief-abonnees van CBDland?
Schrijf u dan hier gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Uw e-mail adres wordt alleen voor onze nieuwsbrief gebruikt en niet aan derde partijen beschikbaar gesteld.