Liposomale Vitamine C 250 ml ongezoet bevat 1000mg/ 5ml

€ 33.50
Verzending binnen Nederland altijd gratis

STAPELKORTING

Bij 2 stuks: € 31.83 per stuk
Bij 3 of meer: € 30.15 per stuk
Liposomale Vitamine C 250ml voor een optimale opname.
​Bevat 1000mg vitamine C per 5 ml.


100% Vrij van: Zoetstoffen, gluten, zuivel, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, synthetische smaakstoffen, Non GMO, en dierlijke producten.
Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Vitamine C op basis van liposomen bevat vitamine C dat is verpakt in kleine vet globules: ofwel liposomen genoemd. Deze liposomen beschermen de vitamine C en garanderen optimale absorptie.
 
New Next Generation Bio-beschikbaarheid
Vitamine C is een essentiele vitamine voor optimale gezondheid en een sterk immuunsysteem. Uit onderzoek blijkt dat gebruik van traditionele vitamine C (orale tabletten, capsules en vloeistoffen) zorgt voor een sub-optimale opname en gaat er helaas nog te veel vitamine C verloren.
Met de liposomale Vitamine C kunnen we nieuwe vorm presenteren dat dit probleem oplost.

CureSupport heeft een liposomale vitamine C ontwikkeld met een veel hogere bio-beschikbaarheid voor het lichaam. De vitamine C wordt direct in de bloedbaan en naar de cellen getransporteerd en zorgt in de onderzoeken voor een 3 maal hogere bloedgehalte aan vitamine C.
Liposomale vitamine C is een ideale oplossing voor mensen die tijdelijk hogere doseringen goed opneembaar vitamine C willen hebben. Het product bevat 1 gram vitamine C in een niet zure vorm per 5 ml.

Absorptie liposomale vitamine c klinische studie:
Vit.C_test-Results.pdf

Eerste Keus Vitamine C
Liposomale vitamine C is nu de eerste keus voor mensen die vitamine C willen gebruiken voor algemene en preventieve toepassingen en staat aan de basis voor een gezonde levensstijl.
 
Wat kan Vitamine C voor uw gezondheid betekenen:
    - Draagt bij aan de instandhouding van sterke tanden
    - Draagt bij aan het behoud van sterke botten
    - Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)
    - Draagt bij aan het leervermogen
    - Draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten
    - Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem
    - Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking
      van de normale botten
    - Helpt bij het verminderen van vermoeidheid
    - Draagt bij aan een normale energieproductie
 
Gebruiksaanwijzing
1 tot 4 maal per dag 5 ml innemen met water of sap.
5ml bevat 1000mg Vitamine C
 
Ingrediënten:
Vitamine C (ascorbinezuur), Natriumascorbaat, Emulgator, soja lecithine, Antioxidant (Vitamine E (natuurlijk)), Conserveermiddel (Kaliumsorbaat), Bevochtigingsmiddelen (Glycerol, Water), Oplosmiddel (Ethanol).

Altijd goed schudden voor gebruik

Na openen max 2 mnd houdbaar in de koelkast.

De kleur van het een en het andere eenzelfde liposomale product kan variëren.
De kleur van het liposomale vitamine C product, kan de ene keer lichter of donkerder van kleur zijn dan van eenzelfde liposomale vitamine C product in een andere fles.
Dit is normaal. Het kleurverschil komt door de natuurlijke stof lecithine die gebruikt wordt als emulgator bij de totstandkoming van het eindproduct.
De natuur is geen dag hetzelfde. Zo ook een natuurproduct niet, wat in deze een kleurverschil in de liposomale vitamine C kan geven.

Belangrijk:
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

X

nieuwsbrief

Wilt u alles weten over CBD, CBG en vitamines en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom CBD, CBG en vitamines?
Wilt u geen aanbieding meer missen en profiteren van speciale aanbiedingen voor nieuwsbrief-abonnees van CBDland?
Schrijf u dan hier gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Uw e-mail adres wordt alleen voor onze nieuwsbrief gebruikt en niet aan derde partijen beschikbaar gesteld.